START DIN KONSULTATION

Hvis du er klar til at oprette og gennemføre en biologisk jord fertilitets plan, er et samarbejde med Leif Busk det rigtige sted at starte.
Her er et par ting, du skal vide først:
Opbygning af et fødevare produktivt biologisk system på et landbrug tager 1 til 3 år, og resultaterne vil variere, men altid med en positiv effect.

Kunder bør forvente at arbejde med Leif Busk om at løse problemer der kommer gennem flere årstider for at etablere et naturens biologisk kredsløb.
Forpligtelse er nødvendig for at få resultater. Villighed til at prøve forskellige løsninger, investere i regelmæssig test, forsøg, nedskæring i brugen af alle kemiske produkter og reduceret jodbehandling er alle en del af overgangen til genetablering af naturens biologisk kredsløb.
Vi skaber et samarbejde med dig, så vi kan udføre test, forsøg, kontroller og løse problemer på dit landbrug ved at genetablere naturens biologiske kredsløb.PRIS INFORMATION

Onlinekonsultationer koster 900 kr. / time (minimum 2 timer) og finder sted på zoom, teams eller telefon. For nye langvarige kunder er der en årlig top på 10.000 til dækning af online uddannelses- og konsultationsomkostninger.

Priser på konsultationer på stedet er 900 kr./time eller 6000 kr. (1 dag - 7 timer) - 17000 kr. (3 dage) - 28.000 kr. (5 dage). Priserne inkluderer ikke rejse-, hotel- og kørsel. En lab medarbejder og teknologi på stedet udgør 35% ekstra af det samlede gebyr + deres rejse- og hotelomkostninger.

Langsigtede kunder med en 3-5-årig kontrakt får 25% rabat på al jordprøvning og 10% rabat på alle produkter og udstyr. Alle priser er + moms


KONTAKT