START DIN KONSULTATIONNår du er klar til at starte en biologisk jord undersøgelse og overvejer omlægning til regenerativt landbrug er et samarbejde med Leif Busk det rigtige sted at starte.

Her er et par ting, du skal vide først:
Opbygning af et fødevare produktivt regenerativt biologisk system på et landbrug tager 1 til 3 år. Der kan forventes en positiv effect det første år. Resultaterne vil variere, men altid med en positiv effect.


Det skal forventes at samarbjedet med Leif Busk vil foregå gennem flere årstider før jordens mikrobiologiske biologisk netværk er etableret.

Forpligtelse er nødvendig for at få resultater. Villighed til at prøve forskellige løsninger, investere i nødvendige test og forsøg.


Nedskæring i brugen af alle kemiske produkter og reduceret jodbehandling er en del af overgangen til genetablering af naturens biologisk kredsløb i og over jorden.


PRIS INFORMATION

Onlinekonsultationer koster 900 kr. / time (minimum 1 timer) og finder sted på zoom, teams eller telefon. For nye langvarige kunder er der en årlig top på 10.000 til dækning af online uddannelses og konsultationsomkostninger.

Priser på konsulent besøg er 900 kr./time eller 6000 kr. (1 dag - 7 timer) - 17000 kr. (3 dage) - 28.000 kr. (5 dage). Priserne inkluderer ikke rejse-, hotel- og kørsel. En lab medarbejder og teknologi på stedet udgør 35% ekstra af det samlede gebyr + deres rejse- og hotelomkostninger.

Efter konsulent besøg er det automatisk 1 års vejledning onkring det besøgte projekt. Derefter 2900kr per år

Langsigtede kunder med en 3-5-årig kontrakt får 25% rabat på alt jordprøvning og 10% rabat på alle produkter og udstyr.


Bestil Konsultation Her