OM Leif Busk

Jeg er uddannet Landmand, Planteavlstekniker og Agroingeniør med speciale i biologisk kredsløb og grønne teknologier.

Siden 1985 har jeg arbejdet med at få naturens biologiske kredsløb tilbage til at være fundamentet i landbruget. Det første rigtige projekt var i Kgalahari ørkenen i Botswana og det kom hurtig til at handle om biogas, kompost JORD-PLANTER-DYR. Kgalahari ørkenen er meget ufrugtbar og jorden meget dårligt, svaret var at opbygge et biologisk kredsløb mellem jord, planter og dyr som hurtig kom til at fungere godt.


Jeg kaldte systemet INTEGRERET LANDBRUG, da systemet ikke havde et navn, kendte dengang ikke til andre der havde forsøgt at etablere et biologisk kredsløb for at dyrke landbrug.


Mange år senere kom jeg i kontakt med permakultur bevægelsen som arbejde med mange af de samme regenerative idéer. Jeg tog permaculture uddannelser fra Australien og USA.


Jeg har i en årrække undervist på danske landbrugsskoler og arbejder nu med regenerativt-biologisk landbrug og er uddannet SOIL FOOD WEB Konsulent.  Har et BIOLOGISK JORD LABORATORIE som fungere efter SOIL FOOD WEB metoden. Her laver  jeg laver biologiske jordprøver og kompost prøver, som er en grundlæggende del af at starte biologisk regenerativt landbrug. 


Jeg har en produktion af biokomplet kompost og kan hjæple med etablere produktion af biokomplet kompost på landbrug over hele Danmark.


REGENERATIV UDDANNELSE
Virksomheds Information
40 Years in the making
Facebook

VORES MISSION

Vores mission er at udbrede en fødevareproduktiv kopi af naturens biologiske kredsløb, der bygger på naturens symbiotiske forhold mellem JORD, PLANTER og DYR.

Vi bruger regenerative metoder til genetablering af jordens mikrobiologiske netværk til at skabe regenerative landbrug, der dyrker god og sund kemi fri mad. 

Et samarbejde med os skal altid give vores kunder mere end de forventer.