Permakultur Mad & Energi Selvforsynings Projekt

VIL DU VÆRE SELVFORSYNENDE MED MAD OG ENERGI?

Ved at bruge permakultur metoder og grøn teknologi er det muligt, at blive selvforsynende med energi og mad, mange steder i verden både i nord og syd. Det er de mange nye grønne teknologier, ny biologiske viden og dyrknings metoder der har udviklet mulighederne for at lave regenerative landbrug der gør, at det er en realistisk tanke for mange at blive selvforsynende med Energi og Mad på et lille areal. (Se projekt beskrivelsen) Samtidig med at det er blevet muligt at drive store landbrug regenerativt.


Danmark er et godt sted at lave et offgrid permakultur selvforsynings projekt. Da det vil kræve den helt rigtige sammensætning af et fødevare produktivt biologisk kredsløb og grøn teknologi, at komme gennem den kolde danske vinter, som er lang, mørk, blæsende og overskyet.


På et Fransk permakultur landbrug er der lavet forsøg med om 1 person kan leve af 1000m2 når der kun bruges muskelkraft til dyrkning af jorden og det ser ud til at være muligt, at skabe et livsgrundlag på 1000m2 permaculture have. Der skal laves et pilotprojekt / forsøgsprojekt, som fungere inden for naturens biologiske kredsløb og ved brug af grøn teknologi og positivt inputs. Projektets mål er at gendanne livsgrundlaget på de mange små landbrug der findes overalt i udviklings landende.


Så grund ideen med projektet er at lave et projekt som kan tilpasses og kopiers i udviklingslandene, hvor der findes mange små landbrug, hvor det er vanskeligt at skabe et livsgrundlag og være selvforsynende. Det er social entreprenør ideen og fremgangsmåden der skal anvendes til, at sprede permakultur selvforsyningsprojektet til de mange små landbrug og haver i udviklingslandene. (Se projekt beskrivelsen)


FOR MERE INFORMATION KONTAKT